Online Sportfogadási Irodák

Fogadj a Bajnokok Ligája mérkőzésekre élőben!

 Itt az ideje, hogy megismerd a legjobb online sportfogadási irodákat. Rendkívüli izgalmak, azonnali fogadási lehetőség! Otthonról sem szükséges kimozdulnod, hiszen a gyorsított online fizetési rendszereknek köszönhetően fogadásod bármelyik pillanatban megkötheted. A szerinted megfelelő mérkőzés kiválasztása majd, a téted megtétele és az összeg kiegyenlítése után már aktív online sportfogadó vagy. Lehetőséged nyílik arra is, hogy élő online kövzetítéseken tekinsd meg a számodra fontos sportmérkőzéseket.  Bármikor, bármelyik pillanatban elhelyezhetsz újabb tippeket, sportfogadási téteket, mellyekkel növelheted nyereményed összegét.  Összegezve mostantól csak arra koncentrálj, hogy kire, és mikor tedd meg fogadásod, a többit bízd szakértőkre a legjobb online sportfogadási irodákra. Azokra az irodákra akik már hazánkban is bizonyították online sportfogadási szakértelmüket. Mostmár csupán egyetlen dolgod van! Válasz sportfogadási irodád honlapunkról, markold fel sportfogadási bónuszod, és nyerj igazán sokat. Sok szerencsét!

Regisztrálj honlapunkról és vedd fel az azonnali 100%-os bónuszod!

Fontos tudnivaló a befizetésről:

Az online sportfogadáshoz szükséged lesz egy bankkártyára, vagy használhatod a magyarok szemében népszerűvé vált Abaqoos online fizetés eszköz rendszerét! A rendszer azonnali 2 percen belüli online befizetésre ad lehetőséget, mellyel sportfogadásodat azonnal aktívvá tudod tenni. Bankártyás befizetés esetén dombornyomott bankkártyára lesz szükséged, melyről bővebb tájékoztatást kaphatsz honlapunkon a befizetésről menüpont alatt, vagy ide kattinva!

 

Az internetes fogadások előnyei:

Sokkal nagyobb oddsokat. és szorzókat kínálnak az online sportfogadási irodák, mint más utcai irodák! A legelőnyösebb számodra, az a befizetési bónusz, melyet első fogdásodra adnak. Az általunk ajánlott online sportfogadási irodákban tőlünk indított regisztráció esetén első befizetésed 10.000Ft és 11.000Ft-ig megduplázzák!

 

Betclic: 11.000Ft-os fogadási bónusz!

A Betclic online sportfogadási irodát minden Magyar sportfogadónak ajánljuk. Megbízható online sportfogadási iroda, magyar nyelvű menüvel, és chat ügyfélszolgálattal. Az ügyintézés rendkívül gyors, és rugalmas.  Sportfogadásra kiválóan használható online rendszer áll rendelkezésünkre. Tapasztalt, és hazánkban, illetve külföldön is elismert online sportfogadási irodáról van szó. Fogadási oddsa-ik rendkívül magasak. Új játékosaiknak első fogadására 11.000 Ft-ig pénz visszatérítési garanciát vállalnak. Fogadsz 11.000Ft értékben, és ha veszítenél 11.000Ft-ig visszatérítik a pénzedet.  Banki átutalás esetén nincs befizetési limit. A befizetésre több már ismert online szerencsejátékra is alkalmas fizetési eszköz áll rendelkezésedre. Pl: Abaqoos, Moneybookers, Neteller

Regisztrálj honlapunkról és vedd fel az azonnali 11.000Ft-os bónuszod!

Unibet: díjmentesen hívható telefonos ügyfélszolgálat!

Az Unibet online fogadási iroda tökéletesen végzi internetes működését. Ügyfelikre odafigyelnek, ennek bizonyítéka az ingyenesen hívható mobiltelefonos ügyfélszolgálat. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, tehát bármi gondunk van rájuk, bármikor számíthatunk.  Honlapjuk kíválóan alkalmas online sportfogadásra, hiszen számtalan mérkőzést, és egyéb fogadási lehetőségeket is kínálnak. Folyamatosan bővül az általuk kínált online sportfogadásra alkalmas mérkőzések száma.  Fogadási szorzóik más hasonló jellegű online irodáktól eltérően rendkívül magasak! Több éves online sportfogdási szervezőjeként  új játékosaik részére tűlünk indított regisztráció esetén az első fogadásra 10.000Ft-ig terjedő sportfogadási bónuszt kínálnak.

Regisztrálj honlapunkról és vedd fel az azonnali 10.000Ft-os bónuszod!

 

 

http://hu.playmillion.com/

Do you speak?
 
Firss Hírek

Több mint 250.000.000Ft-ot nyert egy magyarországi online kaszinó játékos az Alice Wonderland nyerőgépen! Olvasd el a teljes cikket...

6000Ft befizetésével több mint 300.000Ft-os jackpotot nyertek a Mega Fortune nyerőgépen! Olvasd el a teljes cikket...

Betclic Kaszinó

Nyerőgépek

Nyerőgépek:

(2 perc és játszhatsz)

ÚJ! Mega Fortune Dreams

Rekord jackpotok!

Hall of Gods

Küzdj a vikingek ellen!

Big Bang

Szuper bónuszok!

Elements

Egy más világ!

Zombies

Félsz a Zombiktól?

Fruit Case

Értékes gyümölcsök!

Dead or Alive

Milliókat érő ingyen pörgetések!

Scarface

A maffia világa!

Fishy Fortune

Fogj egy nagy halat!

Mega Fortune

 Progresszív Jackpot nyermény!

Book of Ra

Az ismert nyerőgép online változata!

...regisztrálj  itt ingyen,  további játékokért

Hirdetés
Nyerőgépes videók!

ÚJ Starburst nyerőgép

Megtalálható: Betclic, Unibet

ÚJ Égig érő paszuly

Megtalálható: Betclic, Unibet

ÚJ! Simsalabin

Megtalálható: Betclic, Unibet

További videók ....

Eu Kaszinó

Betway SV Kr Banner

Online Kaszinó Kedvelők!

Hallgasd Parterünket

<
Powered by Jasper Roberts Consulting - Widget